ua en ru

Масовий розстріл активістів проходив під керівництвом Януковича, - СБУ

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що організація масового розстрілу активістів Евромайдана 18-20 лютого 2014 р. і керівництво антитерористичною операцією в ці дні проходили під безпосереднім керівництвом нині відстороненого Верховною Радою з посади Президента України Віктора Януковича

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко (на фото) заявляє, що організація масового розстрілу активістів Евромайдана 18-20 лютого 2014 р. і керівництво антитерористичною операцією в ці дні проходили під безпосереднім керівництвом нині відстороненого Верховною Радою з посади Президента України Віктора Януковича. Про це заявив Наливайченко на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Спланована у вигляді антитерористичної операції фактично організація масового вбивства людей відбувалася безпосередньо і при прямому керівництві колишнього Президента Януковича", - заявив Наливайченко.

За його словами, слідчі органи правоохоронних відомств зібрали достатньо доказів для таких висновків. Наливайченко нагадав, що Янукович разом з іншими організаторами злочинів знаходяться в розшуку.

Нагадаємо, всього в протистоянні учасників Євромайдану і правоохоронців загинули 103 людини.