ua en ru

Макеєнко вийшов з ПР, - КМДА

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко все-таки вийшов з Партії регіонів.

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко (на фото) все-таки вийшов з Партії регіонів. Його відповідна заява оприлюднена на сайті КМДА.

"Події, що відбуваються сьогодні у столиці України - це трагедія всього українського народу. Я відповідально повідомляю, що готовий зробити все можливе для припинення братовбивства та кровопролиття в серці України - на Майдані Незалежності. Людське життя має бути найвищою цінністю в нашій державі й ніщо не може суперечити цьому принципу", - заявив Макеєнко.

"У підтвердження своїх слів, я прийняв рішення вийти з лав Партії регіонів та взяти особисту відповідальність за життєдіяльність міста Києва", - додав голова КМДА.

Крім того, Макеєнко запропонував кожному народному депутату незалежно від партійного квитка стати живим ланцюгом між громадянами України в формі та громадянами України в цивільному одязі, заради припинення бойових дій та кровопролиття.

"Моя найвища мета - зберегти людські життя українців. Я буду виконувати обов'язки голови Київської міської державної адміністрації до тих пір, поки мені довіряє народ України", - додав голова КМДА.

Відзначимо, раніше сьогодні Штаб національного опору повідомив, що Макеєнко вийшов з Партії регіонів. Однак сам голова КМДА в коментарі РБК-Україна спростував цю інформацію.