ua en ru

Коаліція та Кабмін продовжать перемовини щодо змін до держбюджету завтра о 13:00

Перемовини між членами Кабінету міністрів України та радою коаліції щодо внесення змін до державного бюджету продовжаться завтра о 13:00. Про це журналістам повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко за результатами сьогоднішньої зустрічі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми домовились по 90% пропозицій, які вносили народні депутати. Завтра зранку, починаючи з 9:00, відбуваються засідання комітетів ще раз, де власне ухвалюються ті пропозиції, які сьогодні погоджені на координаційній раді. До 12:00 комітети свої рішення передають у фракції, у групи народним депутатам України і на 13:00 знову ми тут збираємось разом з урядом, народними депутатами України, проходимось ще раз по рішеннях комітетів і в 16:00 виходимо на результативне голосування", - сказав Розенко.

Він також додав, що було домовлено, що фракції до завтрашнього ранку нададуть бюджетному комітету Верховної Ради по 5 принципових пропозицій щодо змін бюджетного законопроекту.

"Що стосується бюджетного законопроекту, то ми домовились, що кожна фракція сьогодні із своїх пропозицій, яких дуже багато, вибере 4-5 принципових пропозицій, які мають сьогодні надійти до бюджетного комітету. Завтра бюджетний комітет о 8:30 ранку проходить конкретні пропозиції і виносить їх на розгляд ради коаліції, уряду і голів комітетів", - сказав Розенко.

Нагадаємо, сьогодні нардепи та міністри погодили всі 7 законопроектів, які завтра розгляне Рада.

Також нардепи домовилися, що засідання Ради завтра розпочнеться о 16:00.