ua en ru

Кличко згоден вести переговори лише з Януковичем

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко згоден вести переговори щодо врегулювання політичної кризи в України лише з Президентом Віктором Януковичем.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко згоден вести переговори щодо врегулювання політичної кризи в України лише з Президентом Віктором Януковичем. Про це він заявив сьогодні, 21 січня 2014 р., передає прес-служба партії.

"Переговори щодо недопущення ескалації ситуації та врегулювання політичної кризи повинні відбуватися обов'язково за участі Президента як гаранта Конституції і людини, яка несе усю відповідальність за те, що відбувається сьогодні в країні", - заявив Кличко.

Водночас, він назвав дивними заяви секретаря РНБО Клюєва про те, що нібито Кличко вийшов з переговорного процесу.

"Як можна вийти з того, куди не входив? Ми ще вчора наголосили, що переговори повинні відбуватися тільки з Януковичем. А він усувається і уникає відповідальності, тому поклав її на так звану робочу групу", - підкреслив Кличко.

Він також зазначив, що сьогодні намагався терміново зустрітися з Президентом, але у того нібито була нарада. "Про те, що в Януковича нарада, мені прийшли втрьох сказати Клюєв, Портнов і Лукаш. Пообіцяли, що він зателефонує. А тепер говорять, що я вийшов з переговорного процесу? Так я з групою його не вів", - підкреслив він.