ua en ru

Кабмін додатково виділив телеканалу "Рада", газеті "Голос України" і журналу "Віче" 3,6 млн грн

Кабінет міністрів України додатково виділив парламентському телеканалу "Рада", газеті "Голос України" і журналу "Віче" 3,6 млн грн

Кабінет міністрів України додатково виділив парламентському телеканалу "Рада", газеті "Голос України" і журналу "Віче" 3,6 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1011-р від 22 жовтня 2014 р.

Згідно з документом, Кабмін доручив зменшити обсяг бюджетних призначень, передбачених апарату Верховної Ради України на 2014 р. за програмою "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України" на 6 млн 209 тис. грн. та збільшити обсяг призначень за програмою "Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети "Голос України" і журналу "Віче" на 3 млн 600 тис. грн.

Також уряд доручив збільшити обсяг призначень на 2 млн 609 тис. грн (з них оплата комунальних послуг та енергоносіїв - 2 млн 159 тис. грн) за програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України".

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що колектив каналу "Рада" погрожував страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати, а директора парламентського телеканалу "Рада" Василя Климчука відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки.