ua en ru

Кабмін завтра створить комісію з питань подолання загроз територіальній цілісності України

Кабінет міністрів України завтра, 18 червня 2014 р., на своєму засіданні розгляне питання утворення міжвідомчої комісії з питань подолання кризових явищ, пов'язаних із загрозою територіальній цілісності України та терористичною загрозою.

Кабінет міністрів України завтра, 18 червня 2014 р., на своєму засіданні розгляне питання утворення міжвідомчої комісії з питань подолання кризових явищ, пов'язаних із загрозою територіальній цілісності України та терористичною загрозою. Про це йдеться у порядку денному роботи Кабміну, який оприлюднено на офіційному сайті уряду.

Крім того, міністри планують розглянути та затвердити законопроекти "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання окремих питань ринку лікеро-горілчаних виробів" та " Про встановлення граничного обсягу випуску облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість". Доповідатиме з цих питань міністр фінансів України Олександр Шлапак.

Також уряд планує розглянути законопроекти "Про внесення зміни до статті 5 закону України "Про судовий збір" щодо доповнення переліку пільгових категорій" та "Про внесення зміни до статті 51 закону України "Про Кабінет міністрів України".

Крім того, міністри планують внести зміни до розпорядження Кабміну щодо норм харчування військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань та пункту 70 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ.

Міністри також збираються затвердити план заходів з відзначення у 2014 р. Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні та заслухати результати перевірки діяльності Національного інституту раку МОЗ.

Також урядовці збираються затвердити протокол між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про внесення змін до угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі урядового зв'язку, підписаної в м. Мінську 6 лютого 1998 р.