ua en ru

Кабмін завтра розгляне зміни до закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування

Кабінет міністрів України завтра, 27 листопада 2013 р. на своєму засіданні планує уточнити обсяг коштів для аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Вуглегірській ТЕС і розглянути зміни до закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду, текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

Уряд планує розглянути внесення зміни до статті 6 закону України "Про державний бюджет України на 2013 р. та до статті 44 закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Крім того, Кабмін розгляне питання про внесення змін до Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання осіб.

Міністри також розглянуть питання про внесення змін до деяких постанов Кабміну щодо упорядкування умов оплати праці окремих працівників Вищої ради юстиції та погодять реорганізацію територіальних органів Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Крім того, Кабмін внесе зміни до постанови уряду від 3 жовтня 2007 р. № 1194 (щодо Державної цільової соціальної програми "Хокей України".

Також уряд планує затвердити проект будівництва комплексу технічної пасажирської станції Київського залізничного вузла в районі станції "Дарниця" Південно-Західної залізниці на вул. Приколійна, 1 Дарницького району м. Києва та затвердити проект реконструкції будівлі спортивного палацу "Метеор" в м. Дніпропетровську.

Також Кабмін розгляне питання про ратифікацію ряду міждержавних угод: міх Україною, Білоруссю та Польщею про точку стику державних кордонів України; з Киргизією про взаємну охорону секретної інформації; зі Словацькою Республікою про військові поховання та з урядом Ірландії про уникнення подвійного оподаткування.

Крім того, під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра промислової політики Михайла Короленка, міністра соціальної політики Наталії Королевської, міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.