ua en ru

Кабмін завтра планує створити робочу групу з розробки концепції реформування правоохоронних органів

Кабінет міністрів України на своєму засіданні у середу, 4 червня 2014 р., розгляне проект постанови "Про утворення робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо розроблення Концепції реформування правоохоронних органів".

Кабінет міністрів України на своєму засіданні у середу, 4 червня 2014 р., розгляне проект постанови "Про утворення робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо розроблення Концепції реформування правоохоронних органів". Про це йде мова в порядку денному завтрашнього засідання Кабміну, оприлюдненому на сайті уряду.

Доповідачем з цього питання виступить міністр юстиції Павло Петренко.

Міністр соціальної політики Людмила Денисова представить проект постанови "Про внесення змін до Положення про організацію і функціонування Державного реєстру України осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", а також проект постанови про скасування постанови від 12 квітня 2006 р. № 512 стосовно затвердження методики моніторингу створення робочих місць.

Також Кабмін заслухає міністра фінансів Олександра Шлапака щодо проекту постанови "Деякі питання використання у 2014 році коштів щодо здійснення заходів у сфері енергоефективності та енергозбереження", а також проектів розпоряджень щодо реорганізації деяких територіальних органів Міністерства доходів і зборів та внесення змін до розпорядження від 25 березня 2014 р. № 276 про скорочення кількості легкових автомобілів, що обслуговують окремі державні органи.

В.о. міністр оборони Михайло Коваль представить проект постанови щодо утворення факультету військово-морських сил Одеської національної морської академії та відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Одеської національної морської академії.

Міністр інфраструктури Максим Бурбак виступить з двома проектами постанов щодо використання у 2014 р. коштів, залучених у 2012-2013 рр. під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг.

Крім того, Кабмін заслухає міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремету щодо низки двосторонніх документів між урядами України та Японії.

Також на своєму завтрашньому засіданні уряд розгляне деякі кадрові питання, де доповідачем виступить міністр Кабміну Остап Семерак.

В кінці засідання Кабмін також заслухає міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана щодо стану затвердження фінансових планів на 2014 р. підприємств, що знаходяться у сфері управління Міненерговугілля та Мінінфраструктури (на виконання резолюції прем'єр-міністра України від 28 травня 2014 р. № 20002/1/1-14).