ua en ru

Кабмін виділив СБУ на забезпечення безпеки держави 7,2 млн грн

Кабінет міністрів України збільшив видатки Служби безпеки Україні на забезпечення заходів у сфері безпеки держави на суму 7,2 млн грн. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 878-р від 7 листопада 2013 р.

Кабмін зменшив обсяг видатків споживання за програмою "Підготовка та перепідготовка кадрів СБУ вищими навчальними закладами III та IV рівнів акредитації" на 10,1 тис. грн. та збільшив видатки споживання за програмою "Забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи Служби безпеки України" на 7,2 млн грн (у тому числі оплата праці - 4,8 млн грн., оплата комунальних послуг та енергоносіїв - 1млн грн).

Крім того, уряд збільшив видатки на медичне обслуговування і оздоровлення особового складу та утримання закладів дошкільної освіти СБУ на 1,04 млн грн.

Також Кабмін збільшив видатки на підтримку антитерористичної діяльності СБУ на 1,4 млн грн, у тому числі на оплату праці - 1,2 млн грн.

Крім того, уряд збільшив обсяг видатків розвитку за програмою "Забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи Служби безпеки України" на 336,4 тис. грн.