ua en ru

Кабмін виділив ДержНС на запобігання надзвичайним ситуаціям в осінньо-зимовий період 28,4 млн грн

Кабінет міністрів України виділив 28,4 млн грн Державній службі України з надзвичайних ситуацій для здійснення заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 913-р та № 914-р від 21 листопада 2013 р.

"З метою здійснення заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період виділити Державній службі з надзвичайних ситуацій 20 млн грн", - йдеться в документі № 914-р.

Крім того, розпорядження № 913-р від 21 листопада 2013 р. Кабмін виділив ДержНС 8,49 млн грн. для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та усунення можливих негативних наслідків погодних умов у зимовий період.

Уряд доручив ДержНС затвердити у триденний строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із здійсненням заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період та до 27 грудня 2013 р. подати звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.