ua en ru

Кабмін затвердив план заходів щодо імплементації УА з ЄС

Кабінет міністрів України затвердив план заходів з імплементації угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Кабінет міністрів України затвердив план заходів з імплементації угоди про асоціацію з Європейським союзом. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 847-р від 17 вересня.

"Затвердити план заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським союзом, Європейським співтовариством по атомній енергії та їх державами-членами, з іншого боку, на 2014-2017 роки", - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади доручено забезпечити виконання плану заходів у межах відповідних бюджетних призначень, а також за рахунок ресурсів міжнародної технічної допомоги та інших джерел, не заборонених законодавством.

Зазначеним відомства доручається розробити і подати до 1 листопада Кабмін проекти планів імплементації актів законодавства ЄС, передбачених планом заходів.

Крім того, відомства зобов'язані щоквартально до 10-го числа наступного місяця надавати Кабміну інформацію про стан виконання плану заходів для проведення урядом моніторингу ефективності його виконання та підготовки відповідних пропозицій.

Також розпорядженням пропонується міністрам, а також керівникам інших центральних та місцевих органів виконавчої влади визначити з числа своїх заступників та керівників структурних підрозділів апарату осіб, відповідальних за виконання завдань, визначених планом заходів.