ua en ru

Кабмін утворив Раду з питань комунікацій на чолі з Семераком

Кабінет міністрів України утворив Раду з питань комунікацій на чолі з міністром Кабінету міністрів України Остапом Семераком.

Кабінет міністрів України утворив Раду з питань комунікацій на чолі з міністром Кабінету міністрів України Остапом Семераком. Про це йдеться у постанові уряду № 544 від 16 жовтня 2014 р.

"Кабінет міністрів України постановляє: утворити Раду з питань комунікацій у складі згідно з додатком", - йдеться у документі.
Також уряд затвердив положення про Раду з питань комунікацій.

Так, згідно з документом, до складу Ради увійшли: міністр Кабінету міністрів України (голова Ради), перший заступник міністра інфраструктури, перший заступник міністра молоді та спорту, перший заступник міністра охорони здоров'я, перший заступник міністра фінансів, 12 заступників міністрів, заступник голови Держкомтелерадіо та директор департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України.

Згідно з положенням, основними завданнями Ради є сприяння забезпеченню координації дій органів виконавчої влади з питань інформування про діяльність Кабінету міністрів України, центральних і місцевих органів виконавчої влади, а також забезпечення взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації; а також підготовка пропозицій щодо удосконалення нормативно-правових актів з питань інформування про діяльність Кабміну, центральних і місцевих органів виконавчої влади, а також забезпечення взаємодії з громадськістю та ЗМІ.