ua en ru

Кабмін сьогодні збільшить одноразові виплати за втратою годувальника для сімей правоохоронців до 609 тис. грн., - Яценюк

Кабінет міністрів сьогодні збільшить одноразові виплати за втратою годувальника для сімей правоохоронців з 150 тис. грн. до 609 тис. грн.

Кабінет міністрів сьогодні збільшить одноразові виплати за втратою годувальника для сімей правоохоронців з 150 тис. грн. до 609 тис. грн. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Яценюка, уряд планує урівняти одноразові грошові виплати за втратою годувальника для сімей правоохоронців з виплатами, які отримують за втратою годувальника сімї військовослужбовців.

"Сьогодні ми приймаємо рішення, що усім виплати усім були однакові, а саме - 609 тис. грн. Сьогодні ми збільшимо виплати для сімей працівників правоохоронних органів з 150 тис. до 609 тис. грн.", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів виділить на зарплати військовослужбовців, які задіяні в зоні АТО, 243 млн 332 тис. грн.