ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання про випуск ПДВ-облігацій

Кабінет міністрів України сьогодні на своєму засіданні розгляне питання про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість

Кабінет міністрів України сьогодні на своєму засіданні розгляне питання про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщено на сайті Кабміну.

Доповідати з цього питання буде міністр фінансів України Олександр Шлапак.

Також міністри планують розглянути стан соціально-економічного розвитку Миколаївської області, про який доповідатиме голова Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук.

Крім того, Кабмін планує збільшити статутний капітал ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" та внести змін до його статуту.

Також міністри обговорять деякі питання функціонування окремих органів державної влади в містах Слов'янську та Краматорську Донецької області та місті Антрациті Луганської області.

Також уряд планую розглунити питання про виділення коштів для здійснення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 12 травня 2014 р. в житловому будинку по вул. Лазурна, 40 у м. Миколаєві.

Крім того, буде розглянути питання про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р.

Також буде розглянутий проект постанов Кабінету міністрів України про затвердження порядку використання у 2014 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми України на 2013 - 2017 рр.

Крім того, міністри розглянуть ряд кадрових питань.