ua en ru

Кабмін перерозподілив видатки ВР на суму 14,7 млн грн

Кабінет міністрі України зменшив видатки, передбачені апарату Верховної Ради України у 2013 р. на зарплати у сумі 14,7 млн грн, та збільшив видатки на здійснення законотворчої діяльності. Про це йдеться у розпорядженні уряду від 7 листопада 2013 р. № 872-р.

"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Апарату Верховної Ради України на 2013 р. у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків шляхом: зменшення обсягу видатків споживання за програмою "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України" (оплата праці) на 14 млн 732,6 тис. грн; збільшення обсягу видатків розвитку за програмою "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України" на 13 млн 732,6 тис. грн", - йдеться у документі.

Крім того, уряд збільшив на 1 млн грн видатки за програмою "Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети "Голос України" і журналу "Віче".