ua en ru

Кабмін перерозподілив 3 млн грн на роботу інформаційних систем консульської служби

Кабмін перерозподілив 3 млн грн на роботу інформаційних систем консульської служби
Кабінет міністрів України перерозподілив Міністерству закордонних справ у 2014 р. 3 млн грн на створення і забезпечення функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем консульської служби.

Кабінет міністрів України перерозподілив Міністерству закордонних справ у 2014 р. 3 млн грн на створення і забезпечення функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем консульської служби. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1119-р від 19 листопада 2014 р.

Згідно з документом, Кабмін постановив зменшити обсяг фінансування у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених МЗС на 2014 р., за програмами: "Реалізація Міністерством закордонних справ України повноважень з проведення зовнішньої політики України, організація і контроль за діяльністю закордонних дипломатичних установ України" на 2 илн 085 тис. грн. та за програмою "Забезпечення головування України у міжнародних інституціях" на 925 тис. грн.

Разом з тим уряд доручив збільшити обсяг фінансування за програмою МЗС "Документування громадян та створення і забезпечення функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем консульської служби" на 3 млн 010 тис. грн.

Також уряд доручив Міністерству фінансів внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Раніше Україна спростила видачу віз родичам жертв катастрофи малазійського лайнера.