ua en ru

Кабмін призначив Василя Лазоришинця т.в.о. міністра охорони здоров'я

Кабінет міністрів України тимчасово поклав виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України на заступника міністра охорони здоров'я України - керівника апарату Василя Лазоришинця.

Кабінет міністрів України тимчасово поклав виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України на заступника міністра охорони здоров'я України - керівника апарату Василя Лазоришинця. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 889-р від 1 жовтня 2014 р.

"У зв'язку з відстороненням міністра охорони здоров'я України від виконання повноважень за посадою тимчасово виконання обов'язків міністра охорони здоров'я України покласти на заступника Міністра охорони здоров'я України - керівника апарату Лазоришинця Василя Васильовича", - йдеться у документі.

Також Кабмін оприлюднив розпорядження № 887-р від 1 жовтня 2014 р. про відсторонення Олега Мусія від виконання повноважень за посадою міністра охорони здоров'я України.

Крім того, оприлюднено постанову Кабміну № 888-р від 1 жовтня 2014 р. про звільнення Руслана Салютіна з посади першого заступника міністра охорони здоров'я України.

Нагадаємо ,сьогодні Кабмін відсторонив від посади міністра охорони здоров'я Олега Мусія і звільнив першого заступника міністра Руслана Салютина.