ua en ru

Кабмін призначив Олександра Сухомлина замміністра економічного розвитку

Кабінет міністрів України призначив Олександра Сухомлина заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Кабінет міністрів України призначив Олександра Сухомлина заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 901-р від 1 жовтня 2014 р.

"Призначити Сухомлина Олександра Анатолійовича заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України", - йдеться у документі.

Раніше Сухомлин вже обіймав посаду заступника міністра економіки України. Однак 15 квітня 2011 р. Президент України Віктор Янукович звільнив Сухомлина з цієї посади згідно з пунктом 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України (скорочення чисельності або штату).

Нагадаємо, 2 вересня 2014 р. Верховна Рада України прийняла відставку Павла Шеремети з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України. Шеремета написав заяву про відставку 20 серпня 2014 р. Він пояснив свою відставку тим, що з ним не погодили призначення торгового представника України.

3 вересня Кабмін призначив виконуючим обов'язки міністра першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолія Максюту.