ua en ru

Кабмін направив до ВР на ратифікацію зміни в угоду з РФ про використання полігону "Нитка"

Кабінет міністрів України направив до Верховної Ради України (ВР) на ратифікацію протокол про внесення змін до угоди з Російською Федерацією про використання полігону злітно-посадкових систем "Нитка". Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 350-р від 29 травня.

"Подати на ратифікацію Верховною Радою України протокол про внесення змін до угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про використання полігону злітно-посадкових систем "Нитка", підписаний 20 серпня 2012 у м. Києві", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, згідно з цими змінами полігон може використовуватися не тільки в інтересах Росії, а й інших держав.

Таким чином, ратифікація даного документа дозволить отримати додаткові надходження до Державного бюджету України за використання полігону іншими державами та удосконалити договірно-правову базу в сфері військового співробітництва.

Читайте також: Кабмін дозволив використовувати злітно-посадочні системи полігону "Нитка" не тільки в інтересах РФ, а й інших держав.