ua en ru

ГПУ повинна звернутися до Ізраїлю щодо видачі екс-міністра Ставицького, - Геращенко

Радник глави МВС України Антон Геращенко вважає, що Генеральна прокуратура повинна звернутися до Ізраїлю щодо видачі екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Радник глави МВС України Антон Геращенко вважає, що Генеральна прокуратура повинна звернутися до Ізраїлю щодо видачі екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького. Про це Геращенко написала у своєму Facebook.

"Знаю, що держава Ізраїль незрозуміло за які заслуги видало громадянство громадянину Ставицькому - колишньому міністру палива та енергетики, тому самому, у якого на чорний день було в запасі кілька мільйонів доларів і десятки кілограмів золота вилучених при обшуку. ... Думаю, що найкращим свідченням того, що Ставицький та інші негідники в Україні поза законом, це буде звернення ГПУ про видачу Україні Едуарда Ставицького", - написала Геращенко.

Нагадаємо, в серпні Інтерпол оголосив екс-міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького в міжнародний розшук.