ua en ru

Голову наглядової ради "Брокбізнесбанку" Бугая вчора із зали суду забрала "швидка"

Голову наглядової ради "Брокбізнесбанку", президента Асоціації правників України, партнера юридичної компанії "Ващенко, Бугай та партнери" Дениса Бугая 26 березня забрала "швидка" з залу Голосіївського районного суду Києва.

Голову наглядової ради "Брокбізнесбанку", президента Асоціації правників України, партнера юридичної компанії "Ващенко, Бугай та партнери" Дениса Бугая 26 березня забрала "швидка" з залу Голосіївського районного суду Києва. Про це РБК-Україна повідомила адвокат Ольга Просянюк.

"В 18:15 Дениса Бугая забрала "швидка", зафіксувавши підвищений тиск 200 на 100", - заявила Просянюк.

Незважаючи на це, за її словами, близько 19:00 суддя намагалася розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу для Бугая.

"По суті за відсутності підзахисного, що порушує його процесуальні права", - зазначила адвокат.

У підсумку, після протесту захисту, суддя перенесла слухання справи на 27 березня на 9:00.

Раніше Бугай заявив журналістам, присутнім в залі суду, що справу проти нього фальсифікують.

"У країні нікого знайомого з (бізнесменом Сергієм) Курченко не залишилося, крім мене. Мені нема чого приховувати. Я ходжу на всі допити, я згоден співпрацювати зі слідством. Мабуть для того, щоб сфальсифікувати докази, мене намагаються закрити в СІЗО. Для того, щоб я став згідливий, бути може, щось вигадав. Мені здається, що з мене намагаються зробити цапа-відбувайла. Відверто дезінформує генерального прокурора України. Кажуть, що я причетний до фінансування Антимайдана, хоча є величезна кількість доказів моєї активної позиції", - заявив журналістам Бугай.

Нагадаємо, ГПУ підозрює Бугая в причетності до фінансування протиправних дій щодо активістів Евромайдана.