ua en ru

В.о. голови Рівненської ОДА і його заступник подали у відставку, - "Свобода"

Керівництво Рівненської обласної державної адміністрації (ОДА) подало у відставку, а міліція залишила будівлю облдержадміністрації.

Керівництво Рівненської обласної державної адміністрації (ОДА) подало у відставку, а міліція залишила будівлю облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"Протягом чотирьох годинної облоги будівлі жителями міста та області (о 17:00) виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко та заступник голови ОДА Олексій Губанов написали заяви про свій вихід у відставку. Після ухвалення цього рішення півсотні працівників правоохоронних органів покинули будівлю ОДА. Разом із ними з будівлі вийшло і кількадесят чоловіків спортивної зовнішності, які перебували за спинами правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Юхименко є першим заступником Рівненської ОДА, однак на даний момент виконує обов'язки голови облдержадміністрації, так як глава адміністрації Василь Берташ перебуває у відпустці.

Нагадаємо, раніше сьогодні мітингувальники, побивши скла у вікнах і зламавши вхідні двері, увірвалися в приміщення Ровенсокй обласної державної адміністрації.