ua en ru

Джемілєв збирається йти на вибори від Блоку Порошенка

Уповноважений Президента України у справах кримських татар, національний лідер кримськотатарського народу, народний депутат України з фракції партії "Батьківщина" Мустафа Джемільов має намір йти на парламентські вибори у жовтні 2014 р. за списком партії "Блок Петра Порошенка".

Уповноважений Президента України у справах кримських татар, національний лідер кримськотатарського народу, народний депутат України з фракції партії "Батьківщина" Мустафа Джемільов має намір йти на парламентські вибори у жовтні 2014 р. за списком партії "Блок Петра Порошенка". Про це він повідомив у своєму коментарі українському інтернет-виданню "Крим.Реалії".

"Були пропозиції особисто мені від Тимошенко, але зараз створюється блок Президента. Я вважаю, що більш доречно йти в блоці Президента, тому що він об'єднує всі демократичні сили. Я швидше погоджуся на пропозиції нашого Президента увійти у список кандидатів від блоку", - повідомив Джемілєв.

Він також додав, що в списку кандидатів Блоку Петра Порошенка може бути і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Нагадаємо, вибори Ради призначені на 26 жовтня 2014 р.