ua en ru

Донецька облрада виділила 5,2 млн грн на матеріальну допомогу постраждалим у ході АТО громадянам

Донецька обласна рада в рамках надання матеріальної допомоги громадянам, які постраждали в результаті проведення АТО, розподілила на підставі звернень міських і районних рад частину субвенції з обласного бюджету в сумі 5,2 млн грн. Про це повідомили у прес-службі облради.

Допомогу вже отримують тимчасові переселенці в містах Дружківка, Добропілля, Костянтинівка, Красноармійськ, Красний Лиман, Вугледар, а також Олександрівському, Володарському, Добропільському, Великоновосілківському, Першотравневому та Слов'янському районах.

В даний момент на розгляді в обласній раді перебувають протоколи засідань комісій на суму близько 9,5 млн грн, що на 50% перевищує залишок бюджетних коштів, передбачених на ці цілі в обласному бюджеті.

На робочих нарадах виконавчого апарату Донецької обласної ради розглядаються протоколи засідань комісій міських і районних рад для визначення механізму подальшого розподілу решти суми коштів.

Нагадаємо, наприкінці вересня Донецька облрада виділила 10 млн грн допомоги громадянам, постраждалим від військових дій.