ua en ru

БПП може запропонувати "Опозиційному блоку" очолити регламентний комітет

БПП може запропонувати "Опозиційному блоку" очолити регламентний комітет Джерело фото:ru.golos.ua
Партія "Блок Петра Порошенко" (БПП) може запропонувати "Опозиційному блоку" очолити комітет з питань регламенту у Верховній Раді.

Партія "Блок Петра Порошенко" (БПП) може запропонувати "Опозиційному блоку" очолити комітет з питань регламенту у Верховній Раді. Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від партії "Блок Петра Порошенко" Віталій Ковальчук.

"Що стосується комітетів, які, начебто, мають контрольні функції, то треба, я думаю, розділяти принаймні контрольні функції всередині самого парламенту, контрольні функції щодо тих чи інших напрямків діяльності і в уряді, і взагалі в економіці країни. Що стосується внутрішніх, наприклад, наша позиція, позиція "Блоку Петра Порошенка", ми готові розглядати питання того, що представники "Опозиційного блоку" можуть очолити комітет з питань регламенту, організації роботи Верховної Ради. Якщо в цьому нас підтримають колеги по коаліції, то я думаю, що принаймні в цьому комітеті ми можемо запропонувати, щоб цей комітет очолив представник "Опозиційного блоку", - заявив він.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що персональний склад 27 парламентських комітетів ще не визначений.