ua en ru

Жванія і Богословська вийшли зі складу фракції Партії регіонів

Народні депутати України Давид Жванія та Інна Богословська вийшли зі складу фракції Партії регіонів. Відповідні заяви зачитав на пленарному засіданні парламенту голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

Народні депутати України Давид Жванія та Інна Богословська (на фото) вийшли зі складу фракції Партії регіонів. Відповідні заяви зачитав на пленарному засіданні парламенту голова Верховної Ради України Володимир Рибак, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Рибака, інших заяв про вихід із парламентських фракцій у нього немає.

Раніше повідомлялося про намір нардепа Миколи Рудьковського вийти із фракції ПР. Повідомлення про те, що Рудьковський написав заяву про вихід із фракції ПР, з'явилося 1 грудня.

Нагадаємо, сьогодні Партія регіонів заявила про початок безстрокової акції на підтримку Президента України Віктора Януковича.

Як відомо, у ПР немає єдиної позиції з питання відставки Кабміну, яку депутати запланували розглядати у вівторок вранці.

Нагадаємо, з 21 листопада в Україні розпочалася хвиля протестів після прийняття Кабміном рішення про призупинення євроінтеграції. Акція отримала назву "Євромайдан". Після подій у ніч на 30 листопада, коли міліція жорстоко розігнала мітинг на Майдані Незалежності, хвиля протестів посилилася. Активісти Євромайдану 1 грудня захопили будівлі КМДА та Будинок профспілок на Хрещатику.