ua en ru

Азаров доручив керівникам міністерств і ОДА активізувати виконання протипожежних заходів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від керівників міністерств і регіонів активізувати виконання протипожежних заходів. Про це він заявив під час наради з розгляду регіональних аспектів реалізації державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 рр., яка відбулася у Лівадії (Ялта), повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

"Зараз у країні склалася пожежонебезпечна ситуація. Я вимагаю від керівників міністерств і регіонів активізувати заходи з недопущення пожеж. Якщо потрібно - закривайте ліси, обов'язково тримайте ситуацію на контролі", - наголосив Азаров.

Також прем'єр вимагає від місцевої влади активізувати роботу з проведення ямкового ремонту. Він додав, що на ці потреби будуть виділені додаткові фінансові ресурси.

Азаров звернув увагу голів ОДА на необхідність до початку нового навчального року вирішити питання забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів внутрішніми вбиральнями.

Крім того, Азаров нагадав про завдання Президента України до 2014 р. щодо 100%-го забезпечення місць у дитсадках.

Нагадаємо, як раніше заявив глава ДержНС Михайло Болотських, в 2013 р. надзвичайних ситуацій, викликаних пожежами, в Україні не буде.