ua en ru

Азаров відбув з робочим візитом до Швейцарії

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відбув з робочим візитом до Швейцарської Конфедерації для участі у щорічному засіданні Світового економічного форуму.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відбув з робочим візитом до Швейцарської Конфедерації для участі у щорічному засіданні Світового економічного форуму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України (Кабмін).

Згідно з повідомленням, 22 січня Азаров дасть інтерв'ю ВВС.

Крім цього, за інформацією прес-служби Кабміну, у четвер, 23 січня, планується зустріч глави уряду України Миколи Азарова з Президентом Республіки Гана Джона Драмані Махамою, директором-розпорядником Міжнародного Валютного Фонду (МВФ) Крістін Лагард, головою Європейського парламенту Мартіном Шульцем, керівництвом Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), президентом Світового банку Джимом Кімом, генеральним директором Всесвітньої торгової організації (СОТ) Роберто Азеведо.

Також запланована зустріч Миколи Азарова з керівництвом компанії "Shell" та керівництвом компанії "Carlsberg".

Крім цього, Микола Азаров дасть інтерв'ю газеті "Файненшл Таймс" і поспілкується з представниками українських ЗМІ.

"У п'ятницю, 24 січня, Микола Азаров зустрітися з прем'єр-міністром Грузії Іраклія Гарібашвілі, Президентом Швейцарії, діючим головою ОБСЄ Буркхаальтерром", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, Микола Азаров візьме участь у неформальному спілкуванні та у пленарній сесії "Перспективи України. У тісній співпраці як з Європою, так й з Росією: яким буде економічне і політичне майбутнє України?".

Крім цього, пресс-служба Кабміну повідомляє, шо п'ятницю ввечері глава уряду Микола Азаров повернеться до Києва.