ua en ru

Азаров: На засідання Кабміну 18 вересня запрошений Томбінський

На засіданні Кабінету міністрів України 18 вересня 2013 р. буде присутній посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, відповідаючи на запитання користувачів на своїй сторінці в Facebook.

"На 18 вересня призначено засідання уряду, після якого почнуться внутрішньодержавні процедури, пов'язані з майбутнім підписанням угоди України з Євросоюзом. На це засідання запрошений посол Євросоюзу в Україні пан Ян Томбінський. Це наш знак відкритості і довіри", - заявив Азаров.

За його словами, уряд звернувся зі спеціальним листом до представників усіх асоціацій: промисловців, аграріїв, представників торгівлі, транспорту, зв'язку з проханням розглянути всі документи про підписання угоди про асоціацію з ЄС, і дати свої пропозиції.

"Хочу зазначити, що на кожному засіданні Кабінету міністрів присутній або голова Профспілок, або його заступник. Завжди присутній представник Ради роботодавців. Як бачите, уряд цілком і повністю за партнерство і жодне рішення не приймається без урахування думок наших промисловців і наших профспілкових організацій. До цієї дискусії можуть також підключатися і політичні партії, які виступають "за" підписання угоди, так що виступають "проти", - сказав Азаров.