ua en ru

Аваков виключає зниження застави для звільнення Бакуліна з 1,5 млрд грн на меншу суму

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков виключає, що слідство погодиться на зниження застави для звільнення колишнього голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна з 1,5 млрд грн на меншу суму.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков виключає, що слідство погодиться на зниження застави для звільнення колишнього голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна з 1,5 млрд грн на меншу суму. Про це Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Ні, слідство не погодиться на зниження суми застави під звільнення Бакуліна з 1,5 млрд грн на меншу плюс 10 млн дол... Ні, слідство не змінить позицію в суді. Ні, нікого не зупинить балотування фігурантів справи в Президенти і пропажа в Наку (НАК "Нафтогаз Україна", - ред.) низки документів з бурових вишок... Ні, не треба припиняти дискредитує компанію в ЗМІ проти мене і слідства - лояльності у відповідь не буде", - написав Аваков.

Нагадаємо, 21 березня Бакулін був затриманий в рамках розслідування корупційних схем у газовій галузі.

6 березня МВС відкрило кримінальне провадження стосовно посадовців НАК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газукраїна-Коммерс" за розкрадання державного майна на суму понад 1,4 млрд грн.