ua en ru

Олександр Клименко просить владу Дніпропетровської області не чіпати його агрофірму

Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко, який зараз перебуває в Росії, просить не чіпати його агрофірму «Чумаки». Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Корбан.

Колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко, який зараз перебуває в Росії, просить не чіпати його агрофірму «Чумаки». Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан.

«На мій мобільник лунає дзвінок viber, я намагаюся вдивитися в московський номер і думаю, про себе, знову якісь ворожі журналюги з безглуздими запитаннями на кшталт підрахували ми збитки Привата по РФ.

- Алло, хто це?

- Добрий вечір, це Клименко Олександр.

- Я вас слухаю.

- Олег Геннадьїч, ви там у себе в області в курсі всіх справ ...

- Намагаюся бути, а що власне вас...

- Є таке підприємство - "Чумаки" - сільгосп..., так ви повинні знати, що в мене його забирають.

- І що...?

- Я просто хотів отфіксувати, що коли я займав певну посаду, то я ніколи не чіпав ні вас, особисто, ні Приват, а те, що відбувається з моїм майном, це не вписується в бізнес-поняття...», - так початок діалогу з Клименко описав Корбан, додавши, що він відмовив у допомозі колишньому міністру доходів і зборів.

Нагадаємо, Олександр Клименко обіймав пост міністра доходів і зборів в уряді Миколи Азарова і втік до Росії після перемоги Євромайдану.