ua en ru

"Заступ" сприятиме відродженню агросектору України, - Польська селянська партія

В рамках брюссельського форуму лідерам "Заступа" Віри Ульянченко, Володимиру Хоменку та Геннадію Новікову вдалося поспілкуватися з депутатами Європарламенту від Франції, Німеччини, Польщі, Греції, Угорщини та Литви. Про це повідомляє прес-служба партії "Заступ".

У партії "Заступ" неодноразово заявляли, що українська політсила буде співпрацювати з Польською селянською партією. Один з лідерів цієї політсили Анджей Грибж зазначив, що поява партії "Заступ", яка стала на захист українських фермерів та селян, є хорошим знаком для відродження агросектору та сільських територій в Україні.

"Я переконаний в тому, що ситуація в Україні - це перемога громадянського суспільства. І я дуже радий, що українська політична сила "Заступ" представляє інтереси людей, а не олігархів. Нині Україні вкрай необхідні саме такі політичні сили", - зазначив депутат Європарламенту, голова Польської селянської партії Анджей Грибж.

Свою підтримку "Заступу" також висловили голова Європейського союзу аграріїв Copa-Cogeca Продромос Калатзис і представник Торгової асоціації м'яса і м'ясних продуктів в Європі Жан-Люк Мериукс.

Під час свого перебування на регіональному форумі партії "Заступ" в Черкасах, представники місії ОБСЄ були приємно здивовані кількістю учасників, які приїхали в обласний центр на зустріч з лідерами партії. Функціонер ОБСЄ з Німеччини Розмарі Кернс разом зі своїм колегою з Канади Тобіасом Рафаелем поспілкувалися з людьми і дізналися, що таке увага людей "Заступ" заслужив продуманою програмою реформування українського села і тим, що в лавах партії виключно досвідчені аграрії, добре знайомі з проблемами села.

"Я запитувала у делегатів форуму про те, що саме їм сподобалося в "Заступі". Більшість з них зазначили, що політсила не будує свій політичний рейтинг на бездумної критиці влади, а зосереджена на конкретних кроках перетворення села. Цим вона і відрізняється від інших партій", - зазначила Розмарі Кернс.

"Заступ" сприятиме відродженню агросектору України, - Польська селянська партія