ua en ru

"Удар" ініціює створення ради Київської громади для вирішення проблем життєдіяльності міста

Партія "Удар" ініціює створення ради Київської громади для вирішення проблем життєдіяльності міста та звертається до опозиційних політичних силам і громадським організаціям делегувати до неї своїх представників. Про це заявив на прес-конференції лідер "Удару" Віталій Кличко, передає прес-служба партії.

"Влада зневажає киян і позбавляє їх права вибору, права на місцеве самоврядування. Після 2 червня ми вважаємо Київраду нелегітимною. Але столиця повинна жити повноцінним життям, з комфортом для її жителів. Саме тому ми ініціюємо створення органу з представників опозиції та громадськості Києва, які будуть займатися вирішенням проблем життєдіяльності міста", - зазначив Кличко.

Також він зазначив, що "цей орган буде формулювати питання і приймати рішення, забезпечення виконання яких вимагають від Київської міської держадміністрації. Якщо влада нехтує законами, позбавляють людей їх громадянських прав, вони повинні брати ініціативу і відстоювати ці права - у першу чергу право на народовладдя. Іншого шляху бути не може. Ми не будемо чекати до 2015 р., поки Київ розірвуть на шматки".