ua en ru

"Опозиційний блок" наполягає на якнайшвидшому розгляді Радою закону про опозицію

"Опозиційний блок" заявляє про свою опозиційність до сформованої парламентської коаліції та підписаної коаліційної угоди. Про це повідомляє прес-служба партії.

В партії наполягають, щоб серед першочергових законів новий парламент розглянув закон про опозицію. "Фракція "Опозиційного блоку" вимагає функціонального, а не квотного розподілу комітетів. Опозиція має право володіти дієвим інструментом контролю за роботою влади. Ми також вимагаємо, щоб новий коаліційний уряд узявся за долю простих українців, яким заморозили соціальні виплати та пенсії, а не за долю чергового траншу, який осяде в кишенях наближених до державної годівниці". - йдеться у повідомленні.

"Опозиційний блок" наголошує, що він є єдиною альтернативою "коаліції катастроф".

"Опозиційний блок у новій Верховній Раді буде боротися за відбудову вітчизняної економіки та встановлення соціальної стабільності. Сьогодні наша партія - не просто єдина опозиція цій владі, але й ключ до відновлення єдності країни. Влада мусить зупинити фальсифікації результатів народного волевиявлення у 5 округах: 30, 50, 59, 60 та 79", - повідомили в прес-службі партії.