ua en ru

На полігоні під Миколаєвом під час відпрацювання стрибків з парашутом загинули двоє бійців АТО

На полігоні під Миколаєвом під час відпрацювання стрибків з парашутом загинули двоє бійців АТО Фото: трагедія під час десантування в Миколаєві

Про це з посиланням на очевидців події повідомляє місцеве видання "Преступности.НЕТ"

У Миколаєві під час відпрацювання стрибків з парашутом у п'ятницю 9 вересня загинули двоє офіцерів 79-ї окремої аеромобільної бригади. Про це з посиланням на очевидців події повідомляє місцеве видання "Преступности.НЕТ".

Як зазначається, під час десантування у військовослужбовців не розкрилися парашути.

За словами співрозмовників видання, надзвичайна подія сталася близько 13:00 на Тернівському полігоні, розташованому поблизу Миколаєва.

"Відпрацьовувалося десантування з вертольотів з висоти 3000 метрів. У двох досвідчених офіцерів, які неодноразово виконували подібні стрибки, не розкрилися парашути. Смерть наступила миттєво", - розповіли очевидці події із числа військовослужбовців 79-й окремої аеромобільної бригади.

За наявною у "Преступности.НЕТ" інформацією, обидва офіцери здійснювали стрибки з парашутами типу "крило" (спортивні), які є більш складними в управлінні, ніж стандартні парашути типу "купол".

Також повідомляється, що обидва загиблих були учасниками АТО, а за їхніми плечима була участь у великій кількості операцій у складі бригади на Донбасі.

Нагадаємо, у квітні в Німеччині під час парашутування розбилися три бронетранспортери США.