ua en ru

Поклонська вручила Меджлісу попередження про неприпустимість мітингів у Криму

"Прокурор Криму Наталія Поклонська вручила заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтему Чийгозу чергове попередження про неприпустимість організації їм масових заходів на території Криму.

"Прокурор Криму Наталія Поклонська вручила заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтему Чийгозу чергове попередження про неприпустимість організації їм масових заходів на території Криму. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Меджлісу Нариман Джелял.

"6 грудня 2014 р., близько шостої вечора на в'їзді до Криму російські прикордонники довше звичайного - на дві години затримали заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза, який повертався з Києва у Бахчисарай. Прокурор РК Наталія Поклонська, мабуть напередодні 10 грудня - День захисту прав людини, коли Меджліс традиційно проводив мітинг в центрі Сімферополя, особисто вручила Чийгозу чергове попередження про неприпустимість організації їм несанкціонованих масових заходів на території Криму", - пише Джелял.

Нагадаємо, раніше Поклонська обіцяла переслідувати за законом за невизнання входження Криму до складу Росії.

У березні 2014 р. Росія анексувала Крим і Севастополь у України.