ua en ru

Прикордонники затримали злочинця, який розшукується "Інтерполом" за крадіжку в Австрії

Прикордонники затримали злочинця, який розшукується "Інтерполом" за крадіжку в Австрії Фото: село Сеньківка на кордоні з Білоруссю і РФ

Громадянин Молдови затримали на пункті пропуску "Сеньківка" на кордоні з РФ і Білоруссю

Українські прикордонники в ніч на 3 грудня 2015 року на пункті пропуску "Сеньківка" (Чернігівська область) затримали громадянина Молдови, які знаходиться два роки в розшуку "Інтерполу" за крадіжку в Австрії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"В міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Сеньківка" під час оформлення мікроавтобуса "Мерседес" прикордонники виявили та затримали громадянина Молдови, який вже два роки розшукувався "Інтерполом" за крадіжку на території Австрії", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що злочинця затримали в ніч на 3 грудня в пункті "Сеньківка", яких знаходиться на кордоні з Росією та Білоруссю. В даний час злодія передали співробітникам поліції.

Нагадаємо, напередодні, 1 грудня 2015 року, співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) в аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Румунії, який розшукувався за злочини у сфері високих технологій.