ua en ru

Прикордонники не пустили в Україну "футболістів" з Нігерії

Прикордонники не пустили в Україну "футболістів" з Нігерії Фото: громадяни Нігерії намагалися проникнути в Україну під виглядом футбольної команди

Нігерійці стверджували, що їдуть на матч в Закарпатській області

В аеропорту "Бориспіль" вчора, 24 вересня, прикордонники затримали "футбольну команду" з Нігерії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України (ДПС).

"Вчора в аеропорту "Бориспіль" прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" довелося затримати "футбольну команду", - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки документів з'ясувалося, що рейсом "Стамбул-Київ", прибула спортивна команда з Нігерії в складі 12 чоловік. Громадяни повідомили, що прилетіли в Україну на матч, який відбудеться в Закарпатській області.

Однак прикордонники засумнівалися в правдивості наданої пасажирами інформації. Як виявилося, "команду" ніхто на території України не чекав і ніяких змагань в день її прибуття не планувалося проводити. Крім того, виявилося, що чоловіки не мали відповідного фінансового забезпечення для перебування в Україні.

Всім "футболістам" прикордонники відмовили у пропуску через державний кордон, порушників будуть повернуті зворотним рейсом.

Нагадаємо, напередодні у "Борисполі" затримали снайпера з Ірану.