ua en ru

Загинули 2 бійця батальйону "Айдар"

Загинули 2 бійця батальйону "Айдар" Фото: батальон "Айдар"

Загиблі - уродженці Щастя та Кривого Рогу

22 травня при виїзді на бойове завдання загинув боєць 2-ї афганської штурмової роти батальйону "Айдар" Гащенко Олексій Михайлович з позивним "Даос", сьогодні ж в районі Золотого загинув ще один член роти Марчук Євген Олександрович з позивним "Чорний". Про це йдеться в повідомленні прес-служби батальйону в Facebook.

"22 травня 2015 року при виїзді на бойове завдання загинув боєць 2-ї афганської штурмової роти нашого батальйону, мешканець міста Щастя, Гащенко Олексій Михайлович, 1965 року народження (позивний - Даос)", - йдеться в повідомленні.

22 мая 2015 года при выезде на боевое задание погиб боец 2-й афганской штурмовой роты нашего батальона, житель города Сч...

Posted by Батальон "АЙДАР" on Tuesday, May 26, 2015

Повідомляється, що поховали бійця в місті Старобільську Луганської області.

"Сьогодні ми зазнали ще одну втрату - в районі Золотого загинув боєць 2-ї афганської штурмової роти Марчук Євген Олександрович, 1988 року народження, позивний - Чорний, з міста Кривий Ріг Дніпропетровської області", - йдеться в повідомленні.

Євген потрапив під обстріл і отримав множинні осколкові поранення, які виявились несумісними з життям.

Сегодня мы понесли еще одну утрату - в районе Золотого погиб боец 2-й афганской штурмовой роты Марчук Евгений Александро...

Posted by Батальон "АЙДАР" on Tuesday, May 26, 2015

Нагадаємо, сьогодні в ЛОДА повідомили, що бойовики обстріляли селище Родіна, в результаті чого були поранені чотири бійці "Азова".