ua en ru

Переговори з "Правим сектором" по ситуації в Мукачевому затягуються, - Геращенко

Переговори з "Правим сектором" по ситуації в Мукачевому затягуються, - Геращенко Фото: Антон Геращенко

Керівництво ПС не знає, як їм бути в даній ситуації

Переговори з "Правим сектором" щодо врегулювання збройного конфлікту в Мукачево Закарпатської області затягуються. Про це сьогодні в Одесі повідомив журналістам народний депутат України Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Переговори почалися в день конфлікту й особисто на мене виходили керівники "Правого сектора", я спілкувався з Дмитром Ярошем на предмет того, щоб питання було вирішено мирно шляхом здачі зброї. На сьогоднішній день переговори затягуються на увазі того, що, як я розумію, керівництво "Правого сектора" не може визначитися, як їм бути в даній ситуації", - заявив Геращенко.

При цьому він підкреслив, що єдино правильним варіантом розвитку подій є здача зброї та проведення об'єктивних слідчих дій.

"Слідство має дати відповідь про причини цього зіткнення, хто першим почав стріляти, визначити всі деталі. Думаю, що зараз обидві сторони конфлікту всієї правди не кажуть", - заявив радник міністра МВС.

Нагадаємо, перестрілка в Мукачеві сталася вдень 11 липня між представниками "Правого сектора" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. В результаті збройного зіткнення були загиблі і поранені. Очевидці повідомили, що сьогодні під ранок у Мукачеві знову були чутні постріли.