ua en ru

Павленко: МінАП готовий передати "Укрспирт" на приватизацію вже до кінця року

Павленко: МінАП готовий передати "Укрспирт" на приватизацію вже до кінця року Фото: Олексій Павленко

Мінап і Фонд держмайна розробили відповідний законопроект

Міністерство аграрної політики та продовольства України (МінАП) готове передати ДП "Укрспирт" на приватизацію вже до кінця 2015 р. Про це у своєму Facebook повідомив глава міністерства Олексій Павленко.

"Спільно з Фондом держмайна Міністерство аграрної політики і продовольства України розробило відповідний законопроект, який визначає особливості правового регулювання роздержавлення підприємств спиртової, лікеро-горілчаної промисловості і особливості діяльності підприємств після роздержавлення", - повідомив Павленко.

За словами міністра, "Укрспирт" сьогодні вже виведений з кризового стану, демонструє прибутку, основні борги погашені. "Ми оголосили курс на тотальне роздержавлення, і будемо дотримуватися його. Мінагрополітики наполягає на приватизації монополіста і готово, і вже робить для цього все необхідне. Мінагрополітики готове передати "Укрспирт" Фонд держмайна вже до кінця поточного року для приватизації", - додав Павленко.

Міністерство готове передати ДП «Укрспирт» на приватизацію вже до кінця року. Спільно з Фондом держмайна Міністерство а...

Posted by Олексій Павленко on 6 ноября 2015 г.

Нагадаємо, чистий прибуток держпідприємства "Укрспирт" до оподаткування за 9 міс. 2015 р. у два рази перевищив минулорічний результат (96 млн грн) і склала 185 млн грн.