ua en ru

Онлайн-видання Insider припиняє роботу

Онлайн-видання Insider припиняє роботу Фото: Сергій Щербіна

Видання припиняє роботу з 1 лютого

Онлайн-видання Insider з 1 лютого 2016 року припиняє свою роботу. Про це у Facebook повідомив засновник проекту Сергій Щербина.

"З 1 лютого 2015 року інтернет-видання INSIDER припиняє свою роботу. Нашими принципами були незалежність та об'єктивність. За весь час роботи на INSIDER не вийшло жодного замовного матеріалу, і ні один матеріал не був знятий на догоду політичним інтересам або за гроші. На жаль, час нашого проекту минув. Наостанок ми хотіли б щиро подякувати наших читачів. Ви довіряли нам, і ми всіляко намагалися виправдати Вашу довіру. Ми чесно працювали, в першу чергу, для Вас", - написав Щербина.

Друзья, пишу вам сообщить, что проект INSIDER заканчивает свою работу. Ниже – официальная информация по этому поводу.В...

Опубликовано Сергій Щербиной 11 января 2016 г.

Зазначимо, сайт theinsider.ua був заснований журналістом Сергієм Щербиною в 2013 році. Юридична особа, що володіє Insider - ТОВ "Всеукраїнська медіа група". Інвестором видання є бізнесмен Олексій Тамразов, який в 2010-2014 роках був першим заступником голови держкомпанії "Укргазвидобування".

Нагадаємо, медіа-холдинг "Медіа Група Україна", який належить українському мільярдерові Рінату Ахметову, отримала права на видання журналу Vogue в Україні.