ua en ru

На одному з опорних пунктів поблизу донецького аеропорту йде бій

На одному з опорних пунктів поблизу донецького аеропорту йде бій Фото: Донецький аеропорт

Терористи атакували позиції 11 батальйону "Київська Русь"

На одному з опорних пунктів поблизу донецького аеропорту йде бій. Про це йдеться на сторінці 11 батальйону "Київська Русь" у Facebook.

"Терористи атакували позиції 11 батальйону "Київська Русь". Як повідомили в батальйоні, бійці успішно утримують опорний пункт. Бій іде із застосуванням стрілецької зброї. Напередодні нападу бойовики використовували артилерію, яка відповідно з Мінськими угодами повинна бути відведена від лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

На одном из опорных пунктов вблизи Донецкого аэропорта идёт бойТеррористы атаковали позиции 11 батальона «Киевская Русь...

Posted by 11 батальйон. Київщина on 27 Апрель 2015 г.

Як зазначив заступник командира 11 батальйону "Київська Русь" Ігор Ткаченко, з боку бойовиків ні на день не припиняються обстріли із застосуванням САУ, мінометів 120 і 82 мм, а також ЗУ-23-2, СПГ, РПГ і великокаліберних кулеметів.

Також зазначається, що бійці 11 батальйону "Київська Русь" вже понад 80 днів виконують бойові завдання в районі донецького аеропорту. Вивести солдатів із зони бойових дій на ротацію обіцяють лише після того, як підготують для них заміну.

Нагадаємо, у зоні АТО за добу загинув 1 військовий, ще 3 поранені.