ua en ru

У одного із заручників харківського стрілка стався серцевий напад

У одного із заручників харківського стрілка стався серцевий напад Фото: співробітники міліції на місці події

Від госпіталізації він відмовився

У одного із заручників "харківського стрілка", який був узятий вчора в заручники на АЗС під Харковом, після звільнення стався серцевий напад. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан, передає місцеве видання АТН.

За його словами, медики надали допомогу чоловікові і стабілізували його стан на місці подій, при цьому від госпіталізації він відмовився.

Також Галацан відзначив, що іншим заручникам "харківського стрілка" була надана психологічна допомога. Від госпіталізації вони відмовилися.

Що стосується потерпілого, який був поранений в стегно під час стрілянини в Люботині, він знаходиться в хірургічному відділенні 31-ї міської клінічної лікарні.

"Його прооперували. Стан пацієнта оцінюється як середньої тяжкості", - додав Галацан.

Нагадаємо, в Люботині Харківської області вчора, 25 травня, місцевий житель чоловік відкрив стрілянину по людях, в результаті чого загинуло дві людини, ще один був госпіталізований.

Пізніше "харківський стрілок" захопив трьох заручників на АЗС у селі Коротич під Харковом.

В області було введено план по боротьбі з терористами "Грім". Зокрема, силовики перекрили трасу Харків-Київ для того, щоб уникнути нових жертв.