ua en ru

Один з підозрюваних у вбивстві Бузини заперечує свою провину

Один з підозрюваних у вбивстві Бузини заперечує свою провину Фото РБК-Україна: Андрій Медведько на засіданні суду

Суд почав розгляд справи про обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних у вбивстві Бузини

Один із затриманих за підозрою у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрій Медведько заперечує свою провину. Про Медведько заявив журналістам перед судовим засіданням щодо обрання йому запобіжного заходу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я цього не робив",- заявив Медведько.

Також Медведько повідомив, що не намагався переховуватися від слідства, у чому його звинувачують.

Один з підозрюваних у вбивстві Бузини заперечує свою провину

Фото РБК-Україна - суд над підозрюваним у вбивстві Олеся Бузини

Зазначимо, Шевченківський районний суд Києва приступив до обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрію Медведько. Засідання відкрила слідчий суддя Оксана Хардина.

На початку судового засідання адвокат підозрюваного заявив відвід слідчому судді Хардиной. Адвокат заявив, що суддя Хардина 17 червня 2015 р. розглядала дозвіл на затримання Медведько, а, отже, не може брати участь у цій справі.

В даний час сторони приступили до обговорення заявленого відводу.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, були затримані двоє підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини - Андрій Медведько і Денис Поліщук.

Пізніше був затриманий один з підозрюваних в причетності до організації вбивства.

Зазначимо, народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко повідомив у своєму Facebook, що Медведько готував матеріали про корупцію в МВС України. Однак пізніше цей пост був видалений.

Колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня в Києві. Близько 13:20 двоє невідомих в масках застрелили Бузину біля його будинку, після чого втекли на автомобілі. У той же день міліція знайшла автомобіль, на якому, імовірно, пересувалися вбивці Бузини.