ua en ru

В Одеській обл. відвідувач нічного клубу вистрілив в міліціонера

В Одеській обл. відвідувач нічного клубу вистрілив в міліціонера Фото: учасник сварки в нічному клубі поранив співробітника МВС

Міліціонер намагався заспокоїти учасників сварки

У Білгород-Дністровському Одеської області в ніч з 22 на 23 травня відвідувач нічного клубу вистрілив в міліціонера, останній госпіталізований. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Білгород-Дністровського ГУМВС України в Одеській області.

"У ніч з 22 на 23 травня до чергової частини Білгород-Дністровського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в одному з нічних клубів міста невідомі особи влаштували бійку", - йдеться в повідомленні.

У цей час у закладі перебували співробітники міліції, які не перебували на службі. Вони викликали колег і до їхнього приїзду намагалися заспокоїти учасників конфлікту.

"Коли правоохоронці вивели хуліганів на вулицю, один з чоловіків дістав пістолет і кілька разів вистрілив у міліціонера, в результаті чого останній отримав вогнепальне поранення. Співробітники міліції доставили до лікарні, де йому надано медичну допомогу", - повідомили в міліції.

Двох підозрюваних затримали. Третій учасник конфлікту, який зник з місця події, розшукується.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 (хуліганство) КК України.

В Одеській обл. відвідувач нічного клубу вистрілив в міліціонера

(У нічному клубі відвідувач вистрілив у міліціонера. Фото - прес-служба МВС)

Нагадаємо, вчора в Славутичі невідомий вистрілив у депутата міськради.