ua en ru

Одеський "Автомайдан" увірвався до будинку екс-нардепа Ківалова

Одеський "Автомайдан" увірвався до будинку екс-нардепа Ківалова Фото: поліція заблокувала мікроавтобус активістів "Автомайдану"

Міліція затримала тракториста, який зніс паркан біля корпусу Міжнародного Гуманітарного Університету

Вчора, 30 серпня, активісти "Автомайдану" в Одесі увірвалися до будинку екс-нардепа Сергія Ківалова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Сьогодні (30 серпня, ред.) в міліцію надійшло повідомлення про те, що в будинок одного з народних депутатів України увірвалися громадяни. На місце події виїжджали співробітники міліції. Зараз з'ясовуються всі обставини інциденту. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

У групі "Автомайдан" в Facebook активісти запрошували бажаючих на "день відкритих дверей" в будівлі Міжнародного Гуманітарного Університету, що належить Сергію Ківалову.

"Побудований прямо на березі Чорного моря, чим порушує українське законодавство, адже паркан навколо будинку, перекриває вільний доступ до моря. Сьогодні тут нарешті день відкритих дверей. Запрошуємо всіх бажаючих поглянути, як насправді живуть "студенти" МГУ", - йдеться в повідомленні.

"Автомайдан" запрошує всіх на екскурсію до будинку Сергія Ківалова-Підрахуя в Одесі, більш відомого як будинок "Гаррі По...

Posted by АвтоМайдан - AutoMaidan on 30 августа 2015 г.

За даними активістів, міліція Шевченківського райвідділу Одеси затримали водія трактора, який зносив паркан біля будинку Ківалова. "Автомайдан" влаштував акцію протесту під стінами райвідділу.

Одеський "Автомайдан" увірвався до будинку екс-нардепа Ківалова

Фото: портрет Ківалова в його одеському будинку

Одеський "Автомайдан" увірвався до будинку екс-нардепа Ківалова

Фото: тенісний корт в одеському маєток Ківалова

Нагадаємо, в Одесі відбулося перша ДТП за участю патрульної поліції.