ua en ru

В Одесі затримали ще двох учасників банди викрадачів людей

В Одесі затримали ще двох учасників банди викрадачів людей Фото: затримання учасника банди (ssu.gov.ua)

Учасників банди взяли під варту без права внесення застави

Служба безпеки України в Одесі затримала ще двох учасників банди "Лоту Гулі", яка займалася викраденням людей. Раніше були затримані четверо організаторів банди.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Зловмисників затримали в середу, 12 серпня, в одному із приватних секторів на околиці Одеси.

"За результатами невідкладних слідчо-оперативних дій, оперативники спецслужби встановили ще двох активних учасників угруповання, причетних до розбою, пограбування і викрадення підприємця, що відбулося раніше", - повідомили в СБУ.

Затриманим учасникам банди інкримінують порушення ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Фото: затримання учасників банди (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, на початку липня в Одесі правоохоронці викрили організоване угрупування "Лоту Гулі", в яку входили понад 10 осіб і яка займалася розбоями і викраденням людей, при цьому ватажок банди ховається за межами України.

Також РБК-Україна писало, що в Харківській області силовики затримали учасників міжрегіональної злочинної групи, яка займалася рейдерством і вбивствами в трьох областях.