ua en ru

В Одесі на вулиці виявили саморобну бомбу, - МВС

В Одесі на вулиці виявили саморобну бомбу, - МВС Фото: в Одесі виявили вибуховий пристрій

Одесит виявив підозрілий пристрій, яке виявилося саморобною бомбою

В Одесі сьогодні, 7 вересня, ранок на вулиці виявили вибуховий пристрій, між двома деревами була натягнута волосінь з двома саморобними предметами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Сьогодні, о 8 годині 35 хвилин, у Приморський районний відділ міліції від одесита надійшло повідомлення про те, що за адресою: Фонтанська дорога, 95, від дерева до дерева розтягнута волосінь з двома циліндричними предметами з кільцями з боків, які схожі на бомбу", - йдеться в повідомленні.

В Одесі на вулиці виявили саморобну бомбу, - МВС

Фото: між деревами в Одесі натягнули волосінь з вибухівкою

Територію обстежили фахівцями вибухотехнічної служби. В результаті правоохоронці виявили та вилучили два саморобних вибухових циліндричних предмета, які спрямують в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Працівники міліції вживають заходів щодо встановлення та затримання особи, яке встановило саморобну бомбу в Одесі, для притягнення його до кримінальної відповідальності.

В даний час слідчим відділом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідування.

Нагадаємо, за останній рік в Одесі активізувалася диверсійна діяльність, у місті відбувався цілий ряд вибухів. Останній раз, 24 серпня близько 23:30, жителі центрального району Одеси чули звук вибуху, проте пізніше міліція не підтвердила факт вибуху.