ua en ru

В Одесі сталася стрілянина, є поранений

В Одесі сталася стрілянина, є поранений Фото: стрільба (polizei.de)

Стрілянина сталася в мікрорайоні Таїрове

В Одесі сьогодні, 1 лютого, сталася стрілянина на вулиці Академіка Корольова. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

"Жителі Таїрова повідомляють про перестрілку, що сталася сьогодні вдень на вулиці Академіка Корольова біля будинку 33", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, під час затримання підозрюваних у скоєнні крадіжок автомобілів співробітниками карного розшуку була застосована зброя травматичної дії. Одного із зловмисників травмували.

Згідно з інформацією видання, стрілянина сталася на парковці біля магазину "Точка" в декількох метрах від дитячого майданчика, де в цей час були мами з дітьми.

Повідомляється, що є один постраждалий.

"На місці події досі стоїть припаркований "Лексус", на якому видно чотири кульових отвори. На водійському сидінні знаходиться чоловік з непроникаючих пораненням лівого стегна. Поранений дає свідчення поліції. Від госпіталізації він відмовився. Крім пораненої людини, що сидить в "Лексусі", є один затриманий", - йдеться в повідомленні.

Радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк прокоментував інцидент.

"Оперативники карного розшуку Таїровського ВП викрила злочинну групу "сканеристів барсеточників", які викрадали речі у громадян з їх автомобілів. У момент затримання зловмисники чинили опір і намагалися втекти. Оперативник змушений був застосувати пристрій для відстрілу травматичного боєприпасу (гумових куль), в результаті чого один з нападників отримав непроникаюче поранення лівого стегна", - повідомив Форостяк.

У підсумку, за допомогою патрульної поліції двох зловмисників затримали. Пошуки їхнього спільника тривають.

Нагадаємо, 19 січня в лікарні помер один з поліцейських, постраждалих в результаті стрілянини в Одесі, яка відбулася сьогодні, 19 січня 2018 року в центрі міста.